Robert Křesťan a Druhá tráva

Robert Křesťan a Druhá tráva

Adresa:

Praha 8, Zenklova 34

Termín: 22.12.2023
Vstupné:

650 Kč

22prosinec pátek 19:00

Žánr: koncertyBlues Folk Country Bluegrass Praha

Umělci: Robert KřesťanDruhá tráva


Koncert legendy folk, country a bluegrassové scény ku příležitosti vydání nového CD Díl druhý. Za toto album (stejně jako za Díl první) získala v roce 2023 Druhá tráva Cenu Anděl v kategorii folk! Zatímco na „jedničce“ převažovaly převzaté skladby, dvojka je postavená na autorských věcech. I v tomto případě skupina v čele s frontmanem Robertem Křesťanem přizvala producenta Eddieho Stevense, známého především spolupracemi s britskými tanečními kapelami.

Jeho experimentální přístup posunul svébytný akustický zvuk Druhé trávy do jiných kontextů. V Birdland Studios na úpatí slovenských Súľovských vrchů se nebál do aranží zapojit klávesové nástroje, syntezátory, netradiční studiové efekty nebo kapelu posunout až za hranici její komfortní zóny.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Robert Křesťan je český zpěvák, mandolinista, skladatel a překladatel. Hrával v bluegrassových skupinách Trapeři a Poutníci a v současné době hraje v bluegrassové skupině Druhá tráva s banjistou Lubošem Malinou.
Druhá tráva natočila album Pojďme se napít ve složení Robert Křesťan (zpěv), Luboš Malina (banjo, whistle, kaval, klarinet, vokál), Luboš Novotný (dobro, lap steel), Emil Formánek (kytara, vokál), Tomáš Liška (kontrabas) a Kamil...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Robert Křesťan a...

Wellness Hotel STEPPraha (909 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.1 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (3.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 816 m)