Divadlo Na Jezerce rozdává radost v Praze 4

Divadlo Na Jezerce rozdává radost v Praze 4

Adresa:

Praha 4, více míst

Termín: 27.5.2019

Žánr: ostatní akceden dětí pro děti


Divadlo žije a musí žít vším, co k životu patří. Jeho podmínkou je pohyb – pohyb ve foyer, v hledišti, na jevišti, mezi žánry, pohyb ve smyslu přijímání nových dramaturgických výzev a posouvání hranic. Nepodceňujeme naše diváky a nechceme je zklamat – ke všem inscenacím přistupujeme od výběru titulu, přes čtené a jevištní zkoušky až po pravidelné reprízy s velkým respektem a zodpovědností. Naše obecenstvo je chytré a bezpečně by rozpoznalo rozdíl mezi snahou o divadlo a divadlo ve své nejčistší formě.

Miroslav Horníček říkal, že jen hlupák by kladl meze žánrům. I v Divadle Na Jezerce občas balancujeme na hraně sentimentu, ale vždy s vědomím, že s něčím tak křehkým si nelze zahrávat. Prioritou Divadla Na Jezerce je rozdávat radost – nejen kvalitou repertoáru. Divadlo Na Jezerce se rozhodlo zapojit Prahu 4 do účasti na oslavách Mezinárodního dne dětí a 27. května obdarujeme děti ze základních škol a nemocnic v Praze 4 speciálním hereckým pexesem Divadla Na Jezerce.

Naším cílem je prostřednictvím hry seznámit nejmladší diváky s významnými jmény hereckého světa napříč věkovými kategoriemi a zábavnou formou tak přispět k dobrému vztahu mezi mladou generací a kulturou.

Symbolika dárku Divadla Na Jezerce pro dětské diváky je zřejmá: Život je jako pexeso – jde o hledání těch správných dvojic – ať už jde o přátele, profesní kolegy anebo zkrátka o to nejlepší divadlo pro diváky nejen v Praze 4. Udržet, příznivě ovlivňovat a rozvíjet zájem nejmladších diváků o divadlo je jedním z našich hlavních cílů – a umíme to zábavně, radostně a s úsměvem.

Spoluúčast na akci jsme nabídli MČ Praha 4 a zahájíme ji společně s panem místostarostou Michalem Hrozou v Thomayerově nemocnici. Radost uděláme také dětem z Klokánka v Láskově ulici na Chodově.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Divadlo Na Jezerce...

Union Hotel PraguePraha (1 158 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 173 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 464 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 720 m)