Vánoční festival v Městských divadlech pražských

Vánoční festival v Městských divadlech pražských

Termín: 30.11.2018 2.12.2018

30lis - 2pro celý den

Žánr: vánoce advent festival praha divadlo děti


Přijďte první prosincový víkend do Městských divadel pražských a nechte se strhnout vánoční atmosférou! Vánoční festival v Městských divadlech pražských se mění stejně jako mnoho ostatních věcí v našich divadlech. Organizátoři se rozhodli festival rozšířit, a to nejen o další divadlo - Komedii, ale hlavně bude Vánoční festival celovíkendový. Těšit se můžete na vánoční inscenace divadel z celé České republiky, koncerty, neodmyslitelné dílničky a doprovodný program.

DOPROVODNÝ PROGRAM:

1. a 2. prosince v divadle Komedie, na doprovodné programy je vstup zdarma, ale podmínkou je platná vstupenka z letošního festivalu.

Zdobení perníčků: Napekli jsme pro děti perníčky různých tvarů a přichystali rozmanité jedlé ozdoby. Děti si mohou v divadle Komedie ozdobit svůj perníček a navíc si na něm pochutnat!
So – 13-15, 17-18

Výroba ozdob na stromeček: Prosíme všechny děti, aby nám pomohly zkrášlit divadlo Komedie! Na začátku festivalu bude v divadle stát holý stromeček a my doufáme, že společně vyrobíme tolik ozdob, aby byl na konci krásný a zářivý.
So – 13-14, 17-18
Ne – 14-15

Dopis Ježíškovi: Pokud ještě děti nenapsaly Ježíškovi, mohou tak učinit u nás. V Komedii budou mít připraveny psací a kreslící potřeby i speciální dopisní papíry a obálky.
So - 13-14, 17-18
Ne – 14-15

Zasněžené okno: Na závěr festivalu jsme nachystali bílou tečku. Dovolíme dětem vyzdobit sněhem a ledem okna divadla Komedie.
Ne – 16-17

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční festival v...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (600 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (845 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (869 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (749 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (422 m)