Festival Evolution 2018 | podzim

Festival Evolution 2018 | podzim

Termín: 22.9.2018 23.9.2018
Vstupné:

od 130,-

22zář - 23zář celý den

Žánr: festivaly


Festival Evolution vám v září nasadí brouka do hlavy. Tam nesmíte chybět! Na konci září se Výstaviště v Holešovicích opět promění v zónu zdravého životního stylu. 22. a 23. září se zde bude konat tradiční Festival Evolution, který každého půl roku přiláká všechny, kteří žijí aktivně a zdravě, záleží jim na okolním prostředí, nebo se zajímají o to, co životu dává hlubší rozměr. Podtitul „Festival, který vám nasadí brouka do hlavy“ také mnohé napoví.

Na festivalu se představí více než 250 českých i zahraničních vystavovatelů s produkty a službami zaměřenými na bio styl, eko trendy, zdravý životní styl a osobní rozvoj.

A pozadu nezůstane ani programová nabídka, během dvou dnů ve festivalovém programu vystoupí přes 120 účinkujících. Festival je největší přehlídkou certifikovaných biopotravin, svou speciální sekci zde nově budou mít raw potraviny, fair trade výrobky i konopné speciality. Mezi vystavovateli budou i specialisté na veganskou, vegetariánskou nebo bezlepkovou stravu, producenti zdravých potravin, rodinné firmy a farmy. Připravena je rozsáhlá food zóna, ve které můžete ochutnat nabídku z tradiční kuchyně i ze specialit různých stravovacích směrů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Evolution 2018...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)