Prague Bike Fest 2024

Prague Bike Fest 2024

Termín: 27.4.2024 (sobota) 28.4.2024

27dub - 28dub celý den

Žánr: sportzávod show Praha


Přijeďte na kole na jeden z největších cyklistických festivalů v Praze! Pořádáme již druhý ročník akce Prague Bike Fest na Výstavišti.

Těšte se na dva dny nabité cyklistikou a vším, co s ní souvisí. Čekají vás testy kol, diskuse, workshopy, exhibice a pořádná porce adrenalinových show. A také prezentace renomovaných i novorozených značek, které představí to nejlepší ze světa cyklistiky v interiérech Křižíkových pavilonů. Nezapomeňte vzít děti – právě pro ně jsme postavili zbrusu nový dětský testovací okruh. Je jedno, jestli krotíte silničku, BMX, gravel nebo MTB. Program jsme vyladili tak, aby si každý našel to svoje. Můžete otestovat doslova desítky modelů kol, podebatovat o cyklistických novinkách a nabrat inspiraci na přednáškách zkušených jezdců.

Ambasadorem letošního ročníku je Teodor Kováč – Teo patří mezi špičku české MTB freestyle a freeride scény. V roce 2023 přivezl i přes lehké zranění 4. místo z festivalu Crankworx v Innsbrucku a loni jste si mohli jeho skoky naplno užít během Big Air Show, které mimochodem předvede i letos.

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Bike Fest 2024

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)