Aimtec Open Race - Cyklomaraton Plzeň-Radeč-Plzeň

Aimtec Open Race - Cyklomaraton Plzeň-Radeč-Plzeň

Adresa:

Plzeň, Ke Svatému Jiří 13/60

Termín: 16.6.2018
Vstupné:

0 Kč - 500 Kč

16červen sobota 08:00

Žánr: sport


AIMTEC Open Race je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Vyrazit můžeš na kole nebo i pěšky od sv. Jiří v Plzni.

Čeká na tebe: CYKLOMARATON Plzeň – RADEČ – Plzeň (trasa 40 nebo 68km), FITNESS jízda pro radost z pohybu, Rodinný výlet na Rozhlednu Chlum ZDARMA, dětské závody a atrakce pro děti. AIMTEC Open Race je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Letos tě přivítáme na jubilejním 10. ročníku AIMTEC Open Race. Ve spolupráci s generálním partnerem akce společností AIMTEC a.s. se na tebe těšíme, tentokrát v sobotu 16.06.2018.

Startovat se bude v těsné blízkosti kostela Sv. Jiří v Plzni-Doubravce v Přírodním parku Horní Berounka. Chceme oslovit nejširší sportovní veřejnost nejen v Plzni a Plzeňském kraji k účasti na této sportovní akci, která ti přinese zvýšení fyzické a duševní kondice, uděláš něco pro své zdraví, pobavíš se s kamarády a poznáš atmosféru cyklomaratonu v krásné přírodě. Tato akce podporuje zdravý životní styl, tak s námi vyraž i ty. V blízkém okolí města Plzně poznáš místa, o kterých možná ani nemáš tušení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aimtec Open Race -...

Vila VerunkaPlzeň (4.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (6 km)