Příměstský Tábor Plzeň (2024)

Příměstský Tábor Plzeň (2024)

Adresa:

Plzeň

Termín: 19.8.2024 (pondělí) 23.8.2024

19srp - 23srp celý den

Žánr: sportpříměstský tábor cyklistika děti pro děti Plzeň


Toto srpno přivítá Plzeň a její okolí mladé cyklisty ve věku 5-15 let na oblíbeném příměstském táboře, který organizuje Kuba Cykloškola. Připojte se k nám a dopřejte vašim dětem týden plný dobrodružství, zábavy a cyklistického zdokonalení v srdci západočeské přírody.

Příměstský Tábor Plzeň od Kuba Cykloškola

Příměstský Tábor Plzeň je speciálně navržen pro děti, které mají zájem o cyklistiku a chtějí se v létě aktivně bavit. Během tábora se děti nejen naučí zdokonalit svou techniku brzdění a přehazování, ale také se seznámí s technikou jízdy v terénu a základy skákání na kole, včetně techniky bunny hop. Program je plný výzev a nových dovedností, které jsou zábavné a edukativní zároveň.

Klíčové Informace:

  • Termín: Srpen 2024
  • Místo Konání: Plzeň a okolí
  • Věková Skupina: 5-15 let

Děti budou mít možnost užít si naplno traily, které jsme pro ně pečlivě vybrali v malebném okolí Plzně. Program tábora zahrnuje také zajištěné obědy, svačiny a dostatečný pitný režim.

Co vás čeká v příměstském táboře

  • Zkušení Trenéři: Náš tým tvoří trenéři, kteří mají bohaté zkušenosti s výukou cyklistiky pro děti.
  • Komplexní Cyklistický Program: Od základních technik jízdy po pokročilé dovednosti a skoky.
  • Zábavné a Vzdělávací Aktivity: Kromě cyklistiky zahrnujeme do programu různé hry a týmové aktivity, které podporují sociální dovednosti a týmového ducha.

Přihlášení na Příměstský Tábor Plzeň 2024

Zajistěte svým dětem nezapomenutelné léto plné cyklistických dobrodružství v Plzni! Místa na táboře jsou omezená, proto doporučujeme včasnou registraci.

Každý účastník by měl mít své kolo, helmu a rukavice. Nechejte vaše děti prožít srpen 2024 plný aktivní zábavy, nových přátel a cyklistického zdokonalení. Příměstský tábor v Plzni je vaší šancí na nezapomenutelné prázdniny. Těšíme se na vás!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce