Čarodějnice na koních na Ranči v údolí

Čarodějnice na koních na Ranči v údolí

Adresa:

Černošín, Ranč v údolí 1

Termín: 26.4.2024 28.4.2024
Vstupné:

1990

26dub - 28dub celý den

Žánr: ostatní akcepálení čarodějnic děti rodina soutěže hry koně


Zveme všechny zástupkyně druhu Homo megeres obludos, lidově zvané čarodějnice, na každoroční Velký slet.

Akce se koná již tradičně na odlehlém místě, kde je možno v klidu provozovat všechny rejdy a tajné obřady. Na programu je slavnostní přijímací rituál mladších kolegyň, které úspěšně složí všechny zkoušky. Odporný a smrdutý zjev, příšerná povaha i vystupování budou po zásluze odměněny! Ty, které neuspějí, budou pro výstrahu upáleny.

Pro rodiče: Během akcí na Ranči v údolí tráví děti většinu času s koňmi. Každý den se začíná ve stáji, kde se nejdříve postaráme o naše čtyřnohé kamarády a pak se vydáme do tepla klubovny na snídani. Po snídani jsou na řadě první vyjížďky či trénink v jízdárně. Po dobrém obědě a krátkém odpočinku se opět vyhoupneme do sedel a vyrážíme ven. Ve večerních hodinách se koníkům odměníme za dnešní svezení přípravou jejich boxů a důkladným hřebelcováním a čištěním kopyt. Následuje večeře a společná zábava na klubovně.
Pokud je to jen trochu možné, celý den pro vás vždy dokumentujeme pomocí fotografií, které můžete v průběhu celé akce sledovat na našich Facebookových stránkách.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce