Mikulášská s The Tap Tap 2023

Mikulášská s The Tap Tap 2023

Adresa:

Čižice, Pivovar Bizon

Termín: 6.12.2023
Vstupné:

199 – 499 Kč

6prosinec středa 18:00

Žánr: ostatní akceMikuláš rap pop folk Mikulášská Pivovar Čižice

Umělci: Xindl XŘezníkThe Tap Tap


Mikulášská s The Tap Tap, letos přímo z pivovaru Bizon.

Letošní mikulášský koncert připravuje kapela The Tap Tap na 6. prosince, a i tentokrát se rozhodla vyzkoušet úplně nové prostory.

Po Státní opeře, Foru Karlín, Divadle na Vinohradech a KD Barikádníků v Praze se stejně jako loni rozhodli vydat mimo hlavní město.

Tentokrát se Mikulášská s The Tap Tap uskuteční v prostředí varny pivovaru Bizon v Čižicích kousek od Plzně.

Na tento ročník si The Tap Tap připravili velké překvapení. V průběhu koncertu zazní poprvé zcela nová skladba „Basa“. Ta vznikla přímo na tělo basákovi kapely Honzovi Polákovi a za jejím vznikem stojí démonický Řezník a ďábelská autorská dvojice Schyzo & Kayle.

Rapper Řezník se objeví i v roli Mikuláše a dlouholetý přítel kapely Xindl X ztvární anděla s řádně impregnovanými perutěmi.

Letošní Mikulášskou bude vedle dvorního moderátora a jednoho ze zakládajících členů kapely Ladislava Angeloviče i tentokrát provázet přední český žurnalista Jindřich Šídlo.

Koncert začíná v 18:00 hod a živý stream bude vysílán prostřednictvím FB profilu kapely.

Xindl X je pražský rapper s kytarou, který se pokouší nalézt nový přístup k českému písničkářství. Tvoří auto – protest – songy, ve kterých kombinuje hip-hopové frázování s folkem, jazzem a blues. Těžištěm písní...
Řezník započal svojí rapovou kariéru v roce 2002, přičemž svoje současný jméno přijal v roce 2005, kdy vylezl na svět se svojí nevyzrálou prvotinou
THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce