Zahájení lázeňské sezóny - Konstantinovy lázně

Zahájení lázeňské sezóny - Konstantinovy lázně

Adresa:

Konstantinovy lázně, Plzeňská 58

Termín: 18.5.2018 20.5.2018
Vstupné:

zdarma

18kvě - 20kvě celý den

Žánr: ostatní akce


Letos lázeňskou sezónu slavnostně zahájí třeba Petr Spálený a Miluška Voborníková, Yellow Sisters, Hlasoplet a další. Nenechte si uniknout 18.-20.5.2018.

O nás

Vítáme Vás v Konstantinových Lázních, Vesnici Plzeňského kraje roku 2016. Konstantinky právem náleží k významným místům kraje, který se tak může pyšnit jedinou lázeňskou oázou na svém území, perlou zasazenou do půvabné, klidné o mnohdy civilizací ještě nedotčené krajiny prosycené vývěry minerálních kyselek. Nalezneme zde řadu historických památek a zajímavých míst, které nám dovolí sledovat stopu člověka od pravěku přes středověk až po současnost.

Samotné lázeňské místo je citlivě zasazené do krásného druhově pestrého lesoparku přirozeně navazujícího na okolní přírodu. Obec nalezneme 35 km západně od Plzně vydáme-li se směrem na Karlovy Vary v průměrné nadmořské výšce 520 m v jedné z ekologicky nejčistší oblasti Čech. S celkem 894 obyvateli (k 1.1.2018) patří mezi menší lázeňská místa v České republice nabízející klidné rodinné prostředí pro své návštěvníky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zahájení lázeňské...

Spa Hotel Löwenstein GarniKonstantinovy Lázně (468 metrů)

Ubytování Päitara HofOvesné Kladruby (15.9 km)

SwissHouse - Boutique SPA & WellnessMariánské Lázně (21.2 km)