Pilsen Busking Fest 2022 se opět po roce vrací do ulic Plzně! Těš se na jednu z posledních letních párty, která proběhne od 1. do 4. září a věř, že program bude opět stát za to. Doufáme, že vše proběhne v míru, bez protipandemických restrikcí a hlavně války, která je teď na Ukrajině.

V rámci programu se představí pouliční hudebníci, kapely různých žánrů, komedianti, žongléři, cirkusáci, akrobaté nebo tanečníci. Na náměstí nebudou chybět ani výtvarníci, graffity wall či malba velkoformátových obrazů. Dále se můžete těšit na interaktivní kreativní zóny a další překvapení o kterých sami ještě ani nevíme...

Hlavním středobodem festivalu se stejně jako v minulém roce stane Náměstí Republiky! V každém rohu se připrav na jednu zónu a neboj, program poskládáme tak, aby se vzájemně nerušil. Na náměstí tak vyroste velké pódium, informační stan, prodejní stánky a kreativní zóny určené pro přímé zapojení návštěvníků či pro tvorbu všemožných umělců. Festival se odehraje zároveň v sadovém okruhu a přilehlých ulicích na již prověřených místech u Lokálu, Družby a Branky. A jak už je zvykem – část program bude dopředu daná a část ne:)

PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM NAJDETE ZDE 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pilsen Busking Fest

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)