Pilsen Busking Fest 2020

Pilsen Busking Fest 2020

Adresa:

Plzeň, Smetanovy sady

Termín: 4.9.2020 5.9.2020
Vstupné:

dobrolovné

4zář - 5zář celý den

Žánr: festivaldanceparty


PILSEN BUSKING FEST 2020 Umělci v ulicích jsou zpět!

Pilsen Busking Fest 2020 se uskuteční i v letošním roce a dokonce ve skutečně letním termínu od 4. do 5. září! Na své si přijdou zejména milovníci různorodého umění, ale i běžní obyvatelé města díky odvážné a zároveň velice přístupné festivalové dramaturgii. V rámci programu se představí pouliční hudebníci, kapely, komedianti, žongléři, tanečníci a další zástupci různých uměleckých žánrů.

Hlavní zóna festivalu vyroste v centru města Plzně ve Smetanových sadech v místě zvaném „U Branky“. Zde se postaví velké pódium, infostan, prodejní stánky a několik kreativních zón určených pro přímé zapojení návštěvníků. Festival se odehraje zároveň v sadovém okruhu a přilehlých ulicích. A jak už je zvykem – část program bude dopředu daná a část ne:)

Na co se letos můžeš těšit?

HUDBA ~ DIVADLO ~ CIRKUS ~ AKROBACIE ~ TANEC ~ FIRESHOW ~ KREATIVNÍ ZÓNY ~ STREET DANCE ~ WORKSHOPY PRO CELOU RODINU ~ PERFORMANCE ~ BEATBOX BATTLE ~ KAVÁRNA ~ PIVNICE ~ JAM SESSION AFTERPARTY ~ SILENT DJ'S AFTERPARTY ~ DOBRÉ JÍDLO, PITÍ ~ VSTUP DOBROVOLNÝ a NĚCO NAVÍC, CO NA OBYČEJNÉM FESTIVALE NEZAŽIJETE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pilsen Busking Fest 2020

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)