Miluj svůj život - 52. mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Adresa:

Plzeň, Vejprnická 56

Termín: 13.7.2018 15.7.2018

13čvc - 15čvc celý den

Žánr: esoterikafestival


Ve dnech 13.-15.7. se uskuteční v Plzni další ročník festivalu Miluj svůj život, zaměřený převážně na osobní rozvoj, zdravý životní styl a alternativní obory.

Základ festivalu tvoří přednášky, koncerty, cvičení a pracovní dílny probíhající hned na několika místech souběžně. Součástí festivalu je velká prodejní výstava s nabídkou nejrůznějšího zboží a služeb, včetně oblíbených poraden alternativní a klasické medicíny.

NENECHTE SI UJÍT:

Poprvé budete mít příležitost se setkat s Miroslavem Zelenkou, oblíbenou alternativním publicistou. Výraznou osobností je známý český terapeut, cestovatel a spisovatel Mgr. Miloš Matula, dále např. terapeutky Sonja Sofi a Wahlgrenis, odborník na ajurvédu PhDr. Bhagwant Singh Sandhu CSc. z Indie, mongolská šamanka Iris Palaanová. Vyzkoušíte si také např. ohýbání roxoru o krční jamku či přechod přes střepy. Představí se vám Barefoot obuv. Dozvíte se více o Intuitivním vidění/vnímání dětí.

Celkový program je velmi pestrý a věříme, že si zde každý najde to své.

Za zmínku také jistě stojí INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy určitou dovednost osvojíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky. Na dílny je nutné se přihlásit předem. Tentokráte se v nich můžete naučit, jak si díky automatické kresbě zlepšit vztahy v lásce, nebo jak si akupresurou pomoci od nejrůznějších bolestí. V další dílně určené ženám můžete vyřešit a vyčistit Bolesti sexuality, a to v rámci dílny ,,Vášeň – klid – plynutí: Bolesti sexuality“. Hravou formou se také budete moci inspirovat a zamyslet nad svým dalším životem v dílně „Najdi svou vizi.

Zpestřením těchto letních festivalů je i venkovní prostor, sloužící pro relaxaci a odpočinek. I zde budou venkovní stánky jak se zbožím, tak s nabídkou velmi chutných a hlavně zdravých jídel. V tomto zahradním prostoru probíhat ZDARMA různé doprovodné programy, z nichž bychom určitě rádi zmínili sobotní Zahradní Free zónu Osobní transformace a nedělní program Slované dnešní doby.

Již tradičně můžete v prostorách areálu navštívit VELKOU PRODEJNÍ VÝSTAVU, kde najdete nabídku nejrůznějších produktů a služeb. Najdete zde výklad karet, focení aury, masáže, irisdiagnostiku, čtení z ruky, výklad snů, automatickou kresbu, diagnostiku a mnoho dalšího.

Festival se koná v areálu SOU elektrotechnické, Vejprnická 56, Plzeň – Skvrňany.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Miluj svůj život - 52....

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (10 km)