Workshop s Nitzan Lederman: Dancing my heart out!

Workshop s Nitzan Lederman: Dancing my heart out!

Adresa:

Olomouc, Wurmova 7

Termín: 9.10.2016

9říjen neděle 18:00

Žánr: ostatní akceworkshoptanectaneční


*For English, scroll down.* Dancing my heart out Věděli jste, že 70 % objemu našeho srdce tvoří voda? V tomto workshopu poznáme a budeme dále zkoumat přirozené vlastnosti lidského srdce a budeme sledovat, jak toto soustředění ovlivní náš pohyb, naše pocity a vědomí a v neposlední řadě – tanec.

Skrze řízené pohybové improvizace, fyzické cviky, práci s partnerem, diskuzi a hlavně tanec se pokusíme zaznamenat menší i větší změny, ke kterým v našem těle i mysli dochází, když veškerou pozornost věnujeme našemu srdci. Nitzan Lederman Tanečnice na volné noze, choreografka a lektorka tance.

V současné době působí v Tel Avivu, zkoumá nejrůznější metodologie vztahu těla a mysli a sleduje jejich aplikování do média současného tance a performance jako takové. V roce 2012 absolvovala SEAD - Salzburg Experimental Academy of Dance, dále taneční workshop "Mate Asher" (2008) a studovala střední uměleckou školu Ironi Alef v Tel Avivu (2004). Od roku 2013 spolupracuje s choreografy jako jsou například: Elad Shechter, Rotem Tashach, Sharona Florsheim, Daphna Horenzcik a David Gordon v rámci Tel Avivu, dále s Shaiou Faran v Berlíně a uměleckým ředitelem Arekem Zietkem v Polsku.

V roce 2009 tančila s "NetaDance company" choreografky Nety Pulvermacher v New Yorku. V roce 2015 vytvořila sólo "Heart Matters" pro taneční festival Machol Shalem dance festival, dále ve spolupráci s Ma'ayanou Choresh "Ms. Paul Miss Catch" (2013) pro festival Intimadance a performanci "Blue" (2015) ve spolupráci s Eyalem Brombergem. Workshop proběhne v angličtině, tlumočnická výpomoc bude na místě! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Workshop s Nitzan...

Restaurace ARIGONEOlomouc (514 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 023 metrů)

Theatre HotelOlomouc (1 971 metrů)