Frýdek - Místek na kole

Frýdek - Místek na kole

Adresa:

Frýdek-Místek, Nad přehradou

Termín: 20.5.2017

20květen sobota 10:00

Žánr: sportcyklistika


20.5. proběhne na Olešné již 4. ročník oblíbené akce Frýdek-Místek na kole.

Akce je určena všem, kteří mají rádi cyklistiku a zdravý životní styl. Užijete si tak pestrou přehlídku všeho, co souvisí nejen s cyklistikou, ale také se vším, co má kola a kolečka.

Akce pamatuje na všechny jezdce od těch nejmenších na odrážedlech, přes občasné výletníky až po zapálené sportovce. Pro účastníky akce budou připraveny 2 trasy, tj. na 4,5 km a 16 km.

Trasa s délkou 16 km bude mít charakter společné vyjížďky a povede z Olešné směrem k palkovické sjezdovce a zpět. Na palkovické sjezdovce proběhne soutěž o ceny ve výjezdu do vrchu v jednotlivých kategoriích.

Trasa na 4,5 km povede okolo Olešné a bude volně přístupnou vyjížďkou. Na obou trasách (v úseku Olešné) čeká účastníky plnění zajímavých úkolů týkajících se již zmiňované bezpečnosti a dalších úkolů s cyklo tématikou, za které obdrží slosovatelný lístek do soutěže o skvělý pobyt v Beskydech. Připraven je celodenní program, soutěže, prezentace novinek ze světa cyklo a také bláznivá bajková show.

Letos se také návštěvníci mohou těšit na výstavu „V jedné stopě aneb od draisiny k bicyklu“, kde se dozví zajímavé informace z historie světové cyklistiky či prvního cyklisty v českých zemích a výrobce kol v zahraničí i u nás. Zpestřením bude jízda na historických kolech Českého klubu velocipedistů z Ostravy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Frýdek - Místek na kole

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (10.8 km)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (15.1 km)

STING ApartmentsHavířov (15.5 km)