Vodafone Nápad roku: Jak na uživatelský výzkum, abyste se svým projektem zabodovali?

Vodafone Nápad roku: Jak na uživatelský výzkum, abyste se svým projektem zabodovali?

Adresa:

Ostrava, Sokolská třída 1263/24

Termín: 12.4.2016
Vstupné:

Zdarma

12duben úterý 17:00

Žánr: ostatní akcedesign


Přemýšlíte nad svým podnikatelským záměrem? Neotálejte a otestujte váš produkt nebo službu s uživateli. Jak můžete testovat už od momentu, kdy máte jen nápad? A jak využít zpětnou vazbu z výsledků testování při úpravách produktu či služby? Přijďte na bezplatnou přednášku Nápadu roku ať víte, jak nezanedbat uživatelský výzkum.

Co se na přednášce s Petrem dozvíte: >Jakými metodami nejlépe zmapovat potřeby uživatelů? >Co vám uživatelský výzkum přinese? >Co potřebujete vědět o uživatelích a jak pracovat s cílovou skupinou? >Jak se liší klienti a uživatelé a jak to zohlednit ve vašem designu? >Lze udělat low-cost výzkum v garáži či kavárně? PETR KOSNAR Petr Kosnar navrhuje produkty, které zpříjemňují lidem život a řeší jejich problémy.

Využívá postupy, při kterých se návrh opakovaně testuje a zlepšuje. Vystudoval návrh a výzkum fyzických a digitálních produktů na Eindhoven University of Technology. Specializuje se na Internet of Things, automotive, a smysluplné využívání nových technologií.

Těšíme se na viděnou na Ekonomické fakultě VŠB-TU, Havlíčkovo nábř. 38a Ostrava, místnost E115 Chcete přijít? Nezapomeňte se registrovat: http://bit.ly/1UFtUbd

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vodafone Nápad roku:...

Zámek ZábřehOstrava (5.2 km)

STING ApartmentsHavířov (11 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.8 km)