Festival Cirkulum se rozrůstá

Festival Cirkulum se rozrůstá

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 7.6.2023

Žánr: divadlonový cirkus pouliční divadlo umění Ostrava


Ostrava letos ožije sedmým ročníkem Mezinárodního festivalu nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM 2023. Těšit se můžete na provazochodecké umění vysoko nad hlavami diváků. Hlavní hvězdou bude švýcarský cirkusový virtuóz David Dimitri s představením L´Homme Cirque. David byl dlouhá léta hvězdou a sólistou v Cirque du Soleil, účinkoval na Broadway, v Metropolitní opeře, na královském festivalu Cirque Monte Carlo a na dalších významných scénách po celém světe a vy ho můžete vidět i na CIRKULUM 2023. 

Poznačte si datum 7.-11. června 2023. Chystá se jedinečný Mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla CIRKULUM. 

Do Ostravy se sjedou umělci z celého světa, aby vám předvedli to nejlepší ze svých akrobatických dovedností. Přijďte za novými zážitky a nasajte jedinečnou atmosféru v úžasných kulisách Slezskoostravského hradu, kde vyroste pravá cirkusová vesnice. Těšit se můžete na pět dnů nabitých představeními nového cirkusu a pouličního divadla se špičkovými umělci a akrobaty ze všech koutů světa.  

A pozor! Pro letošní ročník jsme si pro vás připravili několik novinek, které vám postupně představíme. Oproti předcházejícím ročníkům vyrostou v prostoru předhradí hned dvě cirkusová šapitó s vlastními představeními.  

Neváhejte vstoupit i do areálu hradu, kde bude připraven program nejen v amfiteátru, ale i v náhodných zákoutích hradeb. Můžete se těšit i na izraelskou funky akrobatickou kapelu, která vás roztančí. Pro nejmenší návštěvníky festivalu bude po celou dobu otevřená interaktivní dětská zóna a představení pro děti. Nebude chybět ani relax a skvělé občerstvení. 

Program v podhradí bude pro návštěvníky zdarma. Na scéně v podhradí vystoupí umělci z Venezuely, Itálie, Argentiny, Španělska, Maďarska, Česka i Slovenska.

Nezapomeňte nás sledovat na FB, INSTA a webu www.cirkulum.cz ať vám nic neunikne.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Cirkulum se...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)