Tato komedie se již v Ostravě v minulosti představila, nyní ji uvádíme v doplněném zpracování. I přes to, že se jedná o slovenskou produkci, v hlavních rolích uvidíme české známé herecké osobnosti Tomáše Matonohu a Cyrila Drozdu.

Přestože se jedná o jednu z autorových prvních her, naplno v ní projevil svůj komediální i básnický talent. Ačkoli má hra klasickou zápletku ve výstavbě dramatického textu, nabízí inscenátorům různé možnosti při zpracování díla. Jsou v ní ozvěny komedie dell'arte, která byla známá silným hereckým řemeslem, a režisér tento aspekt v inscenaci textu ještě posílil.

Kromě herectví byl každý z herců zběhlý i v dalších uměleckých profesích, které z divadla vzešly a dnes existují jako samostatné jevištní formy. Zpěv, který nesměl chybět v žádné inscenaci, klaunská sóla - dnes stand up comedy, akrobatická čísla - dnes tolik uznávaná moderní, cirkusová forma divadla. A právě všechny tyto požadavky odráží naše obsazení. Církevní dokonalý stand up showman. Koval, Král a Matonoha - vynikající muzikanti, Norisová a Švidranová skvělé zpěvačky, Sakálová milovnice jógy a tance, Grega skvělý akrobat.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

5květen neděle 20:30

10květen pátek

Bugrfest 2024

, v areálu KD ve Staré Vsi u Rýmařova Festival

Ubytování v okolí akce Dvaja páni z Verony -...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)