Festival Ladná Čeladná

Festival Ladná Čeladná

Adresa:

Čeladná, Čeladná 551

Termín: 2.8.2024 (pátek) 3.8.2024

2srp - 3srp celý den

Žánr: festivalyhudební festival koncerty děti rodina divadlo workshopy soutěže Čeladná

Umělci: Tata bojsMonkey BusinessLenny


Vstupenky na Ladnou Čeladnou 2024 jsou již v prodeji a pořadatelé zveřejnili hlavní hvězdy připravovaného ročníku – Monkey Business, Tata Bojs a Lenny. Festival, který se orientuje především na rodiny s dětmi, nabídne kromě hudby také bohatý program pro mladší i starší děti. Devátý ročník Ladné Čeladné se tradičně uskuteční v areálu Základní školy Čeladná 2. a 3. srpna 2024.
Ohlášený trojlístek headlinerů budou organizátoři v průběhu zimy rozšiřovat o další jména.

Rozmanitý program přinese také dětská scéna. Chybět nebudou divadelní představení, tvůrčí i pohybové workshopy či sportovní stanoviště zaměřené na rozvoj motoriky a pohybových dovedností.
Do konce roku lze dvoudenní vstupenku pro dospělou osobu zakoupit za 610 korun, jednodenní za 450 korun. Rodinné vstupné je zvýhodněné.

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka, textařka,klavíristka a dcera Lenky Filipové.
Hudební kluby v Ostravě Akce v obci Čeladná

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Ladná Čeladná

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (4.1 km)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (8.7 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (13.6 km)