Hudební klub Chlív, Ostrava

Hudební klub Chlív

Ostrava, Maďarská 6088

Není tu akce, kterou Hudební klub Chlív pořádá? Přidej ji
  • Byli tady
  • Ohodnoť místo
  • www.chliv.cz

Klub Chlív začal svou působnost na ostravské klubové scéně v březnu 2003 a to koncertem kapel Večírek a Krankenhaus. V té době se Chlív prezentoval jako klub rockový. Naše hudební scéna se však rozšířila a rázem se z rockového klubu stal klub hudební a každý z návštěvníků si jistě najde svůj hudební styl. 

Na klubových párty dokáží naši DJ´s zahrát hudbu od 70-tých let (oldies party) až po současnou moderní hudbu různých stylů (music party). Během uplynulých let se začala do popředí dostávat elektronická hudba jako D´n´B, House, Psytrance apod. Tuto hudbu lze u nás slyšet několikrát do měsíce na různých párty (dle programu), kde hrají jak zahraniční DJ´s, tak DJ´s ostravské scény zvučných jmen. 

Jak už bylo řečeno na začátku, klub je otevřen všem hudebním žánrům. Není tedy neobvyklé slyšet zde živé koncerty rockových, punk-rockových či metalových kapel. 

V našich prostorách lze rovněž dělat rodinné oslavy, maturitní večírky, absolventské srazy nebo firemní rauty s možností promítání fotek a prezentací na velkoplošné TV. 

Klub má k dispozici 2 fotbalové stoly Rosengart, elektronické šipky a velkoplošnou obrazovku, na které se promítají sportovní přenosy dle programu. 



Hudební klub Chlív a okolí - aktuální program

Tento klub si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Hudební klub Chlív: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!