Fashion show s 5. ročníkem Missis Models 2018

Adresa:

Vratimov, Frýdecká 1000/48

Termín: 22.9.2018
Vstupné:

do 12.9. 199 Kč, do 21.9. 249 Kč

22září sobota 18:00

Žánr: ostatní akce


Připravili jsme pro Vás mezinárodní módní přehlídku s modelkami Missis Models 35+, během které bude porotou zvolena "královna" 5. ročníku, tedy Missis Models 2018!!! Večerem Vás provede Oldřich Škurek.

Je známý jako moderátor módních přehlídek pro společnosti Bruno Fashion, Bugatti, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano a také jiných kulturních akcí po celé České republice. Během večera Vám představíme polskou sportovní streetwearovou značku pro bojové sporty OCTAGON, kolekci butiku Slow Fashion, kolekci butiku L & R Styl a kolekci polské návrhářky Renaty Szkaradek RS Collection. O vlasový styling se během večera postará Lucie Bena Ryšková se svým týmem kadeřníků LR hair studia. O vizáž modelek (finalistek) bude pečovat Martina Vojtková, Jitka Klepáčová a Zuzana Beňová z Mary Kay. Hosty večera budou Daniel Mrózek - finalista Hlasu Československa 2012 se svou kapelou Silly Jokers a boxeři Como 3 - Gym se svou exhibicí Muay Thai.

Můžete si také vychutnat dražbu obrazu, který věnoval malíř Pavel Oparty právě pro tuto show se soutěží a výtěžek z této dražby bude věnován na podporu Mobilního hospice "Strom života". Celá Fashion show bude ukončena ohňostrojem, který se uskuteční ve spolupráci s Pyro Moravia.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Vratimov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fashion show s 5....

Zámek ZábřehOstrava (6.5 km)

STING ApartmentsHavířov (8.3 km)

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (21.9 km)