Wannado festival - Sporťáček

Termín: 22.9.2018
Vstupné:

zdarma

22září sobota 10:00

Žánr: festivalypro dětisport


Vítejte ve světě Wannado! Největším sportovním festivalu v České republice pro děti i dospělé. WANNADO FESTIVAL, bývalý Festival Sporťáček, je největší náborový sportovní festival pro děti do 15 let.

Cílem festivalu WANNADO je přivést co nejvíce dětí ke sportu a vytvořit takový prostor, na kterém se setkají sportovní kluby, odborníci, známí sportovci, děti a jejich rodiče. Dětem se na jednom místě představí jednotlivé sporty tak, aby se mohly nejen podívat, ale také sporty v maximální možné míře vyzkoušet a rodiče mohli poznat klubové prostředí a lidi, kterým své dítě svěří. Všichni návštěvníci mají také možnost se setkat se známými osobnostmi převážně ze sportovní oblasti.

V průběhu celého dne na vás čekají různá exhibiční vystoupení, rozhovory se známými sportovci, autogramiády, program s maskoty, možnost zdolat unikátní překážkovou dráhu Wannado Ninja Race, vyzkoušet biatlonovou střelnici s překážkovou dráhou, různé soutěže a spoustu dalších zážitků. Akce se koná na Městském stadionu do 18:00.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

26duben pátek 19:00

4květen sobota 09:00

JojkoFest 2024

, stadion Ostrava Jih Ostatní

11květen sobota 10:00

Ubytování v okolí akce Wannado festival -...

Zámek ZábřehOstrava (1 150 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)