Přejít na stránky Ticketpro.cz

Maloskalská noc 2015

Adresa:

Český ráj

Termín: 6.6.2015

6červen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalpro dětidětské


M. Žbirka, BSP, Mňága a Žďorp, Debbi, Jelen, J.A. Náhlovský, Michal Nesvadba a další

MALOSKALSKÁ NOC 2015. VSTUPENKY JIŽ V PŘEDPRODEJI

Jak je to u větších hudebních akcí běžné, půl roku či rok před jejím konáním jsou již nasmlouvané hlavní hvězdy programu, který se už potom pouze dolaďuje. Stejně je to i u Maloskalské noci, která sice bude až 6. června, ale již nyní jsou známá jména hlavních vystupujících. „V tuto chvíli již víme, že na Malé Skále v červnu vystoupí Meky Žbirka, BSP, Mňága a Žďorp, Debbi, Jelen, Josef Alois Náhlovský, Michal Nesvadba a další, například Legendy se vrací a Big Band Turnov,“ vypočítává za pořadatele Pavel Mikez. V příštím roce se uskuteční již třetí ročník festivalu, který si dal za cíl navázat na začátky svého většího bratříčka, festivalu Benátská noc, který se původně konal na Malé Skále, ale z kapacitních a organizačních důvodů se přestěhoval do lépe vyhovujícího areálu v libereckém Vesci.

„Letos v červnu při druhém ročníku se nám povedlo vše, co jsme si předsevzali. Chceme dělat pohodový rodinný festival, kam mohou rodiče vzít i menší děti a společně prožít celý den. Dobrá muzika, bohatý doprovodný program, místo pro dětské hry, to je i nadále naším cílem,“ přibližuje záměry Mikez. A nesmíme zapomenout na tradiční neckyádu a spoustu dalších atrakcí pro děti i dospělé.

Program Maloskalské noci 2015 začne 6. června po 12. hodině. Předprodej vstupenek byl již zahájen. Nejlevnější vstupenky od 325 korun můžete zakoupit přímo prostřednictvím festivalových stránek nebo v klasických předprodejních sítích. Možná to není vůbec špatný dárek pod stromeček, nadělit červnovou letní pohodu…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Liberecký kraj Akce v obci Český ráj

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Maloskalská noc 2015

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (4.8 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (5.4 km)

Zámek SvijanySvijany (7.5 km)