Věra Martinová & Meritum

Věra Martinová & Meritum

Adresa:

Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 124

Termín: 16.5.2024 v 19:00 hod. (čtvrtek)
Vstupné:

390 / 350 Kč

16květen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertypop country Hrádek nad Nisou

Umělci: Věra Martinová


Věra Martinová je výraznou osobností české hudební scény s nezaměnitelným stylem. Často je nazývána „královnou české country“, sama se cítí být především muzikantkou tělem i duší, která je otevřená všem hudebním inspiracím a vlivům. Své písně si v některých případech sama skládá, a to jak hudbu, tak i texty. Na koncertu zpěvačku doprovodí kapela Meritum ve složení Bára Juránková (housle, vokál), Jakub Juránek (kytary, vokály), Olesya Ochepovskaya (klávesy), Jan Neruda (baskytara, vokály) a Adrian Ševeček (bicí). Uslyšíte všechny oblíbené písně, včetně Až na vrcholky hor, Nebe, peklo, ráj, Noční blues a mnohé další.

Zazní také písně z alba Meritum, které si Věra Martinová nadělila v roce 2020 ke svému životnímu jubileu, a které je ceněno nejen posluchači, ale i hudebními kritiky.

Věra Martinová dostala svoji první kytaru v osmi letech. Po ročním studiu na gymnáziu v Rychnově nad Kněžnou přestoupila na brněnskou konzervatoř, kde studovala obor kytara. Už tenkrát však, více než ke klasické hudbě, tíhla ke...
Hudební kluby - Hrádek nad Nisou Akce v obci Hrádek nad Nisou

Podobné akce