Čekání na živé koncerty bylo dost a tak je nejvyšší čas vyrazit pod pódium. Letní parket Výrava už je připravený otevřít svoje brány a 3.7.2021 Vám od 13:00 nabídne koktejl, plný rozličných metalových příchutí. A jaká sestava na Vás čeká?

Loňské události v kultuře ARAKAIN komentovali slovy „…a tak i ARAKAIN čeká a jen silní přežijí…“. Koncert ve Výravě bude důkazem, že legendární ARAKAIN je stále nejsilnější.
Oslava 35. výročí existence kapely a s ním spojené rozsáhlé MASSAKR tour zavedlo na Výravu i thrashery DEBUSTROL – těšte se srračinky!

To, co koncem loňského „Znelo lesom“, zazní v létě v podání slovenských pohanů RAMCHAT i ve Východních Čechách.

Nejen osvědčené hity, ale čest názvu chystaného alba „Věčnost živlů“ přijedou demonstrovat živelní power metalisté RIMORTIS.

Z černočerné tmy se vynoří kultovní blackoši ROOT, kteří aktuálně začali pracovat na novém albu.
Už v průběhu loňského roku melodici SEBASTIEN ukázali, že jim čeština sluší. Na důkaz toho SEBASTIEN přivezou i své aktuální album „Identity“.

Chlapi, řeklo se bez bab? Neřeklo, a proto téměř domácí symfonici WISHMASTERS s půvabnou Shirley u mikrofonu budou pověstnou růží mezi trním.

Kapela Debustrol patří mezi průkopníky tvrdé hudby u nás, jejich ultra mosh a první demo Vyznání smrti je dodnes pojmem na české metalové scéně. Kapela vznikla v roce 1986 a založil ji zpěvák Kolins a bubeník Melmus. Debustrol...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Výrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výrava Fest

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (12.1 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (20.5 km)

Ubytování VernerDeštné v Orlických horách (26.9 km)