Sto zvířat

Sto zvířat

Adresa:

Pec pod Sněžkou, Pec pod Sněžkou 139

Termín: 2.2.2018
Vstupné:

250

2únor pátek 21:00

Žánr: koncertypopkabaret

Umělci: Sto Zvířat


Kapelu Sto zvířat jste minulou zimu na KlonDiku neviděli, tak to teď napravíme a k pololetnímu vysvědčení 2018 vám zahrají.

Kapela STO ZVÍŘAT přichází do své dvacáté osmé sezóny jistým krokem a v plné formě. Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové DÁMA S ČÁPEM, v roce 2018 opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek.

Diváci se tudíž mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb. Během koncertu zazní i pár písniček z Janina sólového alba, které do repertoáru kapely okamžitě vklouzly. Vše navíc podtrhuje pro Zvířata typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy.

Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Pec pod Sněžkou

Podobné akce

8červen sobota 15:00

16květen čtvrtek 09:00

Hradecký slavík

, Československé armády 300 Koncert

18květen sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Sto zvířat

Vraní boudaPec pod Sněžkou (2.5 km)

Skiresort Hotel OmniaJanské Lázně (7.7 km)

Ski HotelSvoboda nad Úpou (9.7 km)