Michal Horáček & hosté

Michal Horáček & hosté

Adresa:

Nová Paka, Stanislava Suchardy 76

Termín: 19.5.2017
Vstupné:

350,-

19květen pátek 20:00

Žánr: koncertysoutěž

Umělci: Ondřej RumlMichal HoráčekFrantišek SegradoLenka Nová


S výjimečným koncertním projektem, který mapuje tvorbu textaře, básníka a producenta Michala Horáčka přijede Michal Horáček osobně. Zazní především písně, které během třicetileté spolupráce vytvořil se skladatelem Petrem Hapkou a dalšími interprety.

Na koncertu, který posluchačům nabídne výjimečný zážitek, zazní písně z dílny Hapka&Horáček, „produkty s doživotní zárukou“, které prověřil čas, rozhlasový éter i zájem posluchačů mnoha generací.

Zpívat budou František Segrado, Lenka Nová a Ondřej Ruml. Zpěváky doprovodí orchestr vynikajících sólistů: kytara Lukáš Pelikán, cello Petra Malíšková, piano Jan Steindorfer, kontrabas Jan Tengler a bubny Miloš Dvořáček.

Lenku Novou, zpěvačku a divadelní herečku (Švandovo divadlo), si určitě někteří pamatují z formace Laura a její tygři. Lenka se nyní více věnuje sólové kariéře a také zpívání v programu Na cestě.

Rodilý Valach s italskými předky František Segrado zpívá sice už 40 let, nicméně svého prvního alba se dočkal v předvečer svých šedesátin. Vystupoval s kapelou Čechomor, hrál a zpíval v lyrikálu Kudykam, s Michalem Horáčkem spolupracoval i na CD Tak to chodí a na projektu Český kalendář.

Ondřej Ruml se do povědomí dostal v roce 2008, kdy se účastnil pěvecké soutěže X-Factor, kde skončil na druhém místě. S panem Horáčkem Ondřej spolupracuje od roku 2010, v roce 2012 jsme ho mohli vidět ve Švandově divadle v projektu Český kalendář. Aktuálně vystupuje s František Kop Quartetem a BeatBurger Bandem.

Lenka Nová začala v první kapele zpívat již ve 14-ti letech. V kapele Laura a její tygři působila krásných dvanáct let, během kterých natočila čtyři desky. Na sólovou dráhu se vydala v roce 2003. Ráda spolupracuji...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Nová Paka

Podobné akce

8červen sobota 15:00

16květen čtvrtek 09:00

Hradecký slavík

, Československé armády 300 Koncert

18květen sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Michal Horáček & hosté

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (9.2 km)

Rezidence Věž JičínJičín (13.2 km)

Riegrova chata KozákovZáhoří (20.8 km)