Dub from the Ground

Adresa:

Brno, Štefániková 836/1

Termín: 1.4.2017

1duben sobota 21:00

Žánr: koncerty


Hello Dubheads, přichází jaro a s ním i nové začátky. Pro Dub from the ground crew to znamená především změnu místa konání (díky za vše Favál crew!).

Další díl naší session se odehraje v multifunkčním prostoru ArtBar Druhý Pád v centru Brna, příjemném novém nekuřáckém prostoru s family atmosférou. Ale zpět k hudbě - protentokrát je naším tématem "veteránská edice", pozvali jsme tedy ty, kteří stoj u kořenu české reggae/dub scény.

Můžete se těšit na 4 scoopy a selekci napříč nejen karibskými žánry. Jako headlineři se představí veteráni české scény, United Forces of Dub, v plné síle (Yukimura aka Mustakillah Sound, Wild-I aka Dubble-U a Red-I). Tato crew má za sebou více než deset let neúnavného budování dubové scény v Praze, resp. celé ČR, ať už pravidelným hraním nebo pořádáním legendárních akcí s největšími jmény světového dubu. V jejich show se můžete těšit na průřez reggae, dubem i dubstepem, od šedesátek až po současnost. Určitě nebudou chybět také custom dubplates ..a možná přijde i MC.

Speciálním hostem je pak jedna polovina Royal Hi-fi (mimochodem vítězové velkého CZ clashe v roce 2009), karlovarský producent Syncro. Ten je také hlavou labelu Gunjah (20 let na scéně). Syncro se ve svojí producentské kariéře věnoval mnoha žánrům od ambientu, přes reggae a dub až po dancehall. Má za sebou několik vinyl i CD releasů. Momentálně se věnuje především dancehallu, nicméně pro nás si přichystá speciální foundation reggae set. Akci tradičně podpoří dechařská sekce ve složení Shimpi (trombón) a Peťa Svoboda (trubka).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Dub from the Ground

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...