Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

Adresa:

Hodonín, Horní Valy 6

Termín: 23.3.2023
Vstupné:

345 - 790

23březen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyAlternativní metal nu-metal thrash metal heavy metal hard rock groove metal Hodonín

Umělci: Dymytry


Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

 

Dymytry nedávno ohlásili velkolepý listopadový koncert ke svému výročí 20 let v největší domácí hale. Kapela zveřejnila prvního gratulanta, kterým budou jejich němečtí, maskovaní souputníci Hämatom! S nimi mají Dymytry naplánované společné evropské turné a nezapomněli ani na české fanoušky. Ti si totiž budou moci zkrátit čekání na podzimní O2 arénu na osmi březnových zastávkách Dymytry & Hämatom tour.

Turné bude nejen lákavou pozvánkou na výroční koncert, ale i vzácným zážitkem, kdy obě kapely zahrají v jeden večer, na jednom místě své plnohodnotné koncerty. A samozřejmě nemůže chybět ani očekávaná, společná část koncertu, kde zazní hit Behind the mask a možná i něco navíc. Ale to už se nechme překvapit. Dymytry si tak v letošním roce plní sen nejen o vyprodané O2 aréně, ale taky si pro své fanoušky připravili unikátní turné s jedním z mnoha plánovaných hostů.

Dymytry je česko-ruská metalová kapela z Prahy, která svůj styl nejčastěji označuje jako Psy-core. Skupina hraje od roku 2004. Její image je založená na predátorských maskách z dílny Národního divadla, na mohutných kytarových...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?