Event details

Hodonín, Horní Valy 6 South Moravian region

23.3.2023 at 19:30 (Thursday)

345 - 790

Buy Ticket

More Rock/Pop Tickets

Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

Dymytry & Hämatom CZ tour 2023

 

 

Dymytry nedávno ohlásili velkolepý listopadový koncert ke svému výročí 20 let v největší domácí hale. Kapela zveřejnila prvního gratulanta, kterým budou jejich němečtí, maskovaní souputníci Hämatom! S nimi mají Dymytry naplánované společné evropské turné a nezapomněli ani na české fanoušky. Ti si totiž budou moci zkrátit čekání na podzimní O2 arénu na osmi březnových zastávkách Dymytry & Hämatom tour.

 

 

Turné bude nejen lákavou pozvánkou na výroční koncert, ale i vzácným zážitkem, kdy obě kapely zahrají v jeden večer, na jednom místě své plnohodnotné koncerty. A samozřejmě nemůže chybět ani očekávaná, společná část koncertu, kde zazní hit Behind the mask a možná i něco navíc. Ale to už se nechme překvapit. Dymytry si tak v letošním roce plní sen nejen o vyprodané O2 aréně, ale taky si pro své fanoušky připravili unikátní turné s jedním z mnoha plánovaných hostů.

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/jhm/262696-dymytry-hamatom-cz-tour-2023/
We recommend Music clubs - Hodonín Events in the area
  • Galerie výtvarného umění v Hodoníně

    Favorite gallery/museum

    Galerie výtvarného umění v Hodoníně
    Hodonín, Uprkova 2

    <p>Galerie výtvarného umění v Hodoníně byla založena v roce 1960 a zaujímá dnes neopomenutelné postavení v síti českých a moravských galerií.</p> <p>Vychází nejen... zobrazit více