Food Truck Sraz Hodonín

Food Truck Sraz Hodonín

Adresa:

Hodonín, Masarykovo náměstí

Termín: 7.5.2022 8.5.2022
Vstupné:

ZDARMA

7kvě - 8kvě celý den

Žánr: festivaly


DOBROTY Z FOOD TRUCKŮ JIŽ PODRUHÉ V HODONÍNĚ!

Více než 15 malovaných autíček přijede 7. a 8. května na Masarykovo náměstí do Hodonína a nabídne svým návštěvníkům to nejlepší jídlo z české i zahraniční kuchyně a pestrý program pro všechny.

Food Truck Sraz bude po oba dny zahájen v 11 hodin a potrvá až do pozdějšího večera.

Návštěvníci ochutnají opravdové lahůdky. Těšit se mohou na chutné burgery mnoha druhů včetně jejich vegetariánských verzí, řecký gyros a souvlaki od rodilého Řeka, mexické quesadillas, originální plněnou pizzu pizzatini, kanadskou poutine, kuřecí křidýlka nebo voňavou kachničku. Ani milovníci sladkého nepřijdou zkrátka – lahodné francouzské palačinky, škrábaná zmrzlina, placky s povidly a mákem à la slovácký patent nebo třeba velmi oblíbené tvarohové koblížky.

Na čepu bude připraveno několik druhů piv, domácí limonády, lahodná káva, míchané alko i nealko nápoje a relax zóna Backstage baru.

V sobotu odpoledne na podiu vystoupí např. skvělí Late Bloomers a kapela AkuStyk hrající pop-rock trochu jinak. Malí návštěvníci si v neděli užijí písničky od Veselušky. Nebudou chybět skákací hrady a mnoho další zábavy. Celým víkendem provede zkušený moderátor Ondřej Albrecht.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?