Rock Castle Open Air

Rock Castle Open Air

Termín: 19.8.2021 21.8.2021
Vstupné:

1000 - 1790

19srp - 21srp celý den

Žánr: festivalykoncertyčeskérock


Zahajujeme prodej vstupenek na letošní ROCK CASTLE festival v předprodejních sítích!

Máme pro vás skvělé zprávy! Pandemie coronaviru je na ústupu a svět se pomalu začíná zase otáčet. Většina letních akcí je přesunuta na příští rok, ale je tady jedna, krásná, a navíc úplně nová letní akce, která se letos opravdu uskuteční! Je to nový 3denní mezinárodní rockový festival ROCK CASTLE, situovaný od nádherné a velmi oblíbené dovolenkové lokality Jižní Moravy, do MORAVSKÉHO KRUMLOVA. V překrásném prostředí zámecké zahrady okolo nově zrekonstruovaného zámku, který ve svých útrobách bude opět chránit a vystavovat jedinečnou Muchovu Slovanskou Epopej, bude zase dunět rocková a metalová hudba! Opět prožijete letní dny plné skvělé muziky a přátel, které spojuje jedno, rock-metalová muzika!

Festival ROCK CASTLE vypukne ve čtvrtek 19. srpna, kdy se vám o speciální festivalovou „Vodka and Beer opening party“ postarají KORPIKLAANI z Finska, kteří si na pódium přizvou i několik speciálních hostů. Jedním z nich bude i naše domácí folk-rocková banda FLERET, a to nebude samozřejmě tento den vše!

Pátek 20. srpna, bude patřit absolutnímu headlinerovi festivalu, švédské kapele SABATON. Kapela je v současné době pracuje na novém albu. Z několika malých ukázek už nyní víme, že to bude opět velmi vášnivá lekce z dějin války, představená za pomocí opravdu velkolepé a ohromné stage produkci.

Poslední den, sobota 21. srpna bude patřit speciálnímu koncertnímu setu německého „Tanku“ zvaného DIRKSCHNEIDER! Mistr UDO zde se svou kapelou DIRKSCHNEIDER odehraje kompletní kultovní album ACCEPT „Metal Heart“ z roku 1985, které v loňském „tichém“ roce oslavilo 35. výročí! Bude to absolutně jedinečné zakončení 1. ročníku festivalu ROCK CASTLE!

Dosud potvrzené kapely na festival ROCK CASTLE jsou:

SABATON (Swe), DIRKSCHNEIDER (Ger), KORPIKLAANI (Fin), THE 69 EYES (Fin), SEPTICFLESH (Gre), WALTARI (Fin), CITRON (CZ), AXXIS (Ger), BRAINSTORM (Ger), WINTERSTORM (Ger), DRAGONY (AU), CHRIS BAY (Ger), TURMION KÄTILÖT (Fin), AD INFINITUM (Swi), MOONLIGHT HAZE (Ita), AMALGAMA (Rus), AUTUMN BRIDE (Aut), RHEMORHA (Rus), BLACK SONIC PEARLS (Rus), FLERET (CZ), GATE CRASHER (CZ), FORREST JUMP (CZ), MOTÖRGANG (CZ), BASTARD (CZ), ALIA TEMPORA (CZ), SOLAR SYSTEM (CZ), HAND GRENADE (CZ), 100na 100 (CZ)

(Změna v programu je vyhrazena!)

Tak co na to říkáte? Nejistoty a čekání na život bylo už dost, tak se přijďte konečně pobavit, zapařit, anebo si jen zarelaxovat a poslechnout si svou oblíbenou muziku live, na ROCK CASTLE, do zámeckých zahrad MORAVSKÉHO KRUMLOVA.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Moravský Krumlov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rock Castle Open Air

Vinařství LintnerKyjovice (19.2 km)

Ubytování Tři VrbyPasohlávky (23.4 km)

Ubytování U VojtěškyPasohlávky (23.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...