Brasil Fest

Brasil Fest

Adresa:

Brno, různá místa

Termín: 30.7.2021 1.8.2021
Vstupné:

zdarma

30čvc - 1srp celý den

Žánr: festivalyhudební festival hudba koncerty brazilská kultura tanec gastronomie karnevalový průvod


Rytmy Brasil Festu v létě znovu roztančí ulice Brna. Na programu je průvod, koncerty i jihoamerická gastronomie. Jediný festival svého druhu oživí ulice Brna od 30. července do 2. srpna. Příznivci temperamentní hudby, tance i dobrého jídla budou moci prožít tradiční brazilskou kulturu na vlastní kůži přímo v centru města.

Festival začne v pátek 30. července velkolepým koncertem kytarového mága Yamandu Costy na letní scéně hradu Špilberk. Sobotní program započne odpoledním karnevalovým průvodem, který povede srdcem města z Moravského náměstí na Zelný trh. Na něj přímo navážou další koncerty a taneční vystoupení českých i světových interpretů na celkem třech pódiích – na nádvoří Staré radnice, na Zelném trhu a na Jakubském náměstí. Hlavním sobotním koncertem bude vystoupení kapely AYOM. 

Během celé soboty si přijdou na své také milovníci dobrého jídla, součástí programu je totiž ochutnávka specialit jihoamerické gastronomie. V neděli se návštěvníci mohou zúčastnit tanečních a hudebních workshopů v Lužánkách. Festival pak zakončí večerní koncert na Ponavě.

Podrobný bohatý program

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Brasil Fest

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...