Morčata na útěku vystoupí na hradě Špilberk. Morčata na útěku je brněnská rock metalová hudební skupina působící od roku 2004. 

Celý areál hradu bude od června až do září patřit hudbě, divadlu, zkrátka akcím, které jsou v letních měsících se Špilberkem neodmyslitelně spjaty. Na své si přijdou i letos obdivovatelé velkého dramatika Williama Shakespeara. Letní shakespearovské slavnosti nabídnou hned sedm slavných dramat – komedií i tragédií.

Hudba se bude během léta linout ze všech koutů Špilberku a rozezní jej nejrůznější žánry. Od popu, přes rock, lidovou hudbu i klasickouBěhem léta vystoupí na Špilberku např. Lucie Bílá, Anna K., David Koller, Michal Hrůza, z kapel to bude třeba Olympic nebo Pražský výběr či Hradišťan s Hanou a Petrem Ulrychovými. Milovníci vážné hudby si jistě nenechají ujít Prague Cello Quartet nebo velké operní kusy jako je Bohéma či La traviata v podání Národního divadla Brno.

V srpnu bude Velké nádvoří patřit především Mezinárodnímu hudebnímu festivalu Špilberk, pořádanému každoročně Filharmonií Brno, a Léto na hradě vyvrcholí tradiční dvojdenní akcí Muzea města Brna Špilberk žije určenou pro všechny – malé i velké návštěvníky a letos bude žít Špilberk pověstmi. 

Morčata na útěku je brněnská hudební skupina vzniklá v roce 2004. Jejich tvorba paroduje známou českou i zahraniční populární hudbu vtipnou záměnou textů. Skupina se nebojí použít hrubý jazyk a sexuální výrazy za účelem...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Morčata na útěku

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...