James Harries Superstition Tour 2020 - Brno

James Harries Superstition Tour 2020 - Brno

Adresa:

Brno, Sukova 4

Termín: 25.2.2020

25únor úterý 20:00

Žánr: koncertyrock folk indie alternative rock

Umělci: James Harries


James Harries se po více jak roce vrací do Kabinetu MÚZ. Tentokrát s kapelou v zádech a novou deskou "Superstition". O zvuku desky James říká: “Záměrně jsem chtěl bohaté aranžmá a v tom je producent Viliam Béreš mistr. Nová deska je zvukově hodně odlišná od toho, co jsem dělal doteď. Nazval bych to písničkářskou pop music. Možná s přídavkem gospelu, soulu a blues, aby to bylo barevné.”

Jamesova hudba je výsostně autorská, originální a osobitá. Ať už melancholická nebo plná hravosti a euforie, vždycky má navíc naléhavost Harriesova hlasu a pořádnou dávku charismatu. James nepostrádá energii dítěte ani lyrické vyjadřování básníka. Pobíhá na pódiu, srší vtipem, vypráví historky, všímá si lidí v publiku. O pár tónů později se zavřenýma očima vypráví hudební příběhy, které se člověku dostanou pod kůži a umí natlačit do očí slzy.

Britský zpěvák a skladatel James Harries do bývalého Československa přijel před více než dvaceti lety autobusem se školní kapelou, tenkrát ještě jako tenorsaxofonista. Zanedlouho se v Praze usadil, začal skládat hudbu a ságo...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce James Harries...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...