Jakub Smolík s kapelou

Jakub Smolík s kapelou

Adresa:

Třeboň, Trocnovské náměstí 124

Termín: 20.7.2018
Vstupné:

400 Kč

20červenec pátek 19:00

Žánr: koncerty

Umělci: Jakub Smolík


Jediný a speciální koncert na jihu Čech!

Spojení jmen Jakub Smolík a Jakub Krčín přinese jistě skvělý kulturní i historický zážitek. V areálu pivovaru Bohemia Regent,a.s., který se návštěvníkům otevře v 18 hodin, bude připraven na venkovním krytém podiu speciální a jediný koncert Jakuba Smolíka s kapelou a hosty jako je např. František Kasl - kamarád Jakuba Smolíka, skladatel, textař, zpěvák, kytarista. Koncert vyvrcholí historickým průvodem a zahájením Historických slavností Jakuba Krčína.

Jakub Smolík a hosté — Jediný a speciální koncert na jihu Čech!

Koncertní program je připraven z největších Jakubových hitů (Ave Maria, Víš, Prý chlapi nebrečí, Až se ti jednou bude zdát, Sen kovbojů, Říkej mi táto…), které vyšly na CD „Jakub Smolík BEST OFHITŮ“. Písně doplňuje projekce videoklipů a originálních fotografií. Pro své scénky a vtipně okomentované historky ze života a aktuálního společenského i jiného dění, kterých má Jakub v zásobě nespočet, se těší oblibě nejen u dam, ale také u pánů. Během koncertu je možné zakoupit CD, trička, plakáty, kalendáře nebo víno s Jakubovo etiketou. Tyto upomínkové předměty si mohou návštěvníci odnést s podpisem Jakuba Smolíka – autogramiáda po skončení koncertu.

Jakub Smolík je český zpěvák s bohatou hudební minulostí. Svojí první hudební skupinu Travaléři založil spolu se svým tehdejším spolužákem Lubošem Trnkou v roce 1975.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Třeboň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jakub Smolík s kapelou

Vratislavský DůmTřeboň (220 metrů)

Relax Park TřeboňTřeboň (1 768 metrů)

Rodinný hotel BohemiaLomnice nad Lužnicí (9.6 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Třeboň Zámek Třeboň Třeboň (224 m)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (21.5 km)