Odstranění stresu - cesta k harmonii I., II.

Odstranění stresu - cesta k harmonii I., II.

Adresa:

Týn nad Vltavou, Netěchovice 1

Termín: 27.4.2024 (sobota) 27.10.2024
Vstupné:

1350

27dub - 27říj celý den

Žánr: ostatní akceharmonie


Připojte se k našim kurzům "ODSTRANĚNÍ STRESU - CESTA K HARMONII" a objevte zásadní dovednosti, které by měly být nedílnou součástí vašeho života. V dnešní uspěchané době jsme přehlceni informacemi, které často nepotřebujeme. Zanedbáváme své emocionální potřeby a zbytečně ztrácíme energii v běžných životních situacích. Naše kurzy jsou praktickým průvodcem k metodám a nástrojům, které jsou dostupné každému z nás.
 
Pomohou nám zvládat stres a nalézat harmonii ve svém životě. Získáte neocenitelné poznatky, které můžete okamžitě aplikovat v každodenním životě. Naučíte se pracovat s vlastními emocemi a získáte schopnost využít svou energii efektivněji.
 
Přihlásit se můžete sz, jasne-nebe@email.cz nebo 607839115 (ne mms). Není nutné absolvovat najednou oba dny. Účastníci kurzu I. mají přednost na pokračovacím II.
 
S ohledem na naléhavost témat, která jsou předmětem našich kurzů a jejich praktičnost při pozitivním ovlivňování každodenních životních situací, pořádáme tento kurz průběžně po celý rok dle rozpisu.
 
Těšíme se na všechny, kteří se rozhodli žít život v lehkosti!
Kulturní centra - Týn nad Vltavou Akce v obci Týn nad Vltavou

Podobné akce