Ewa Farna / Strakonice 2024

Ewa Farna / Strakonice 2024

Adresa:

Strakonice, Pod Hradem 9

Termín: 16.8.2024 v 20:00 hod. (pátek)

16srpen pátek 20:00

Žánr: koncertypop rock Strakonice

Umělci: Ewa Farna


Ewa Farna s kapelou vystoupí letos ve strakonickém letním kině a bude to show, kterou Ewa umí dělat skvěle! Letňák disponuje mnoha místy k sezení a ke stání a najdete tady také prostor k vytvoření kotle a podpory báječné zpěvačky, producentky a slavice.

 

Ewa Farna je polsko-česká zpěvačka, producentka a autorka. Ve svých 11 letech byla objevena na Festivalu Dětské Písně v Havířově a dostala nabídku na vydání vlastní desky. Jako čerstvě 13letá debutovala se singlem Měls mě vůbec rád.V témže roce vyhrála ocenění Objev roku v Českém slavíkovi a o dva roky později se stala vůbec nejmladší držitelkou Slavíka v kategorii Zpěvačka roku, když se umístila na třetím místě.Dnes patří mezi vůbec nejúspěšnější zpěvačky nejen u nás, ale i v sousedním Polsku, kde debutovala rok po svém českém startu.

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...
Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Strakonice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ewa Farna / Strakonice...

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (19.1 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (21.2 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (27.5 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?