Duo Jamaha - Roztočíme to tour 2024 / Strakonice

Duo Jamaha - Roztočíme to tour 2024 / Strakonice

Termín: 17.4.2024

17duben středa 17:00

Žánr: koncertyschlager word music Strakonice

Umělci: Duo Jamaha


POP-ZÁBAVA pro všechny věkové generace, to je hudební skupina DUO JAMAHA (Alfons & Marian Kotvanovci).

 

Zveme Vás na koncertní turné Roztočíme to tour 2024 , kde zazní nejen novinky z nově připravovaného alba, ale i pecky ze stále aktuálního CD a nebudou chybět ani starší hity a šlágry, které znáte z TV Šlágr. Na koncertě kromě melodických temperamentních písní nechybí pravý záhorácký humor, Stand-up vystoupení jednoho z členů této skupiny zaručuje skvělou zábavu! Přijďte se odreagovat, zazpívat si a zažít super atmosféru, která je na každém tomto koncertním vystoupení! Těšíme se na Vás!

Hudební skupina má na kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů, dále ocenění pro více autorských písní v anketě „Zlatý šlágr“. Dále hudební skupina vydala v Německu singlové album s písničkou „Tanz mit mir heute Nacht" za kterou dostala ocenění německého Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Mají úspěšné hudební spolupráce v Čechách, na Slovensku a v Německu. S Martinem Dejdarem, mají nejen společnou píseň, ale také si společně zahráli ve filmu Muzzikanti. Další úspěšná spolupráce byla s Tomem Mandlem a Davidem Mattiolim.

Délka koncertu 90 min. bez přestávky

Duo Jamaha (Alfons&Marian) pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1996. V súčasnom zložení v hudobnej skupine pôsobia otec (Alfons) a syn (Marián) Kotvanovci. Hudobná skupina má na konte 3 zlaté a 3 platinové platne za predaj...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Strakonice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Duo Jamaha - Roztočíme...

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (18.5 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (21.1 km)

Statek SedlečkoBudětice (27.3 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?