Den Princezen na zámku Hluboká

Den Princezen na zámku Hluboká

Adresa:

Hluboká nad Vltavou, Bezručova 142 373 41 Hluboká nad Vltavou

Termín: 2.7.2022
Vstupné:

150,-

2červenec sobota 10:00

Žánr: festivalyden princezen rodina děti zámek Hluboká nad Vltavou

Umělci: Sabina Laurinová


Vstupte s námi do říše pohádek, kde se splní sny malým i velkým. Nejkrásnější české zámky budou hostit "Pohádkový svět plný kouzel, her a fantazie". Den princezen a rytířů je věnovaný českým pohádkám, princeznám, rytířským soubojům.

Celým dnem provede Sabina Laurinová, která bude hostit světoznámé princezny, představí se například Elza nebo Sněhurka.  Překvapením budou herci z pohádky Princezna zakletá v čase nebo pejsek Gump, hvězda filmu GUMP – pes, který naučil lidi žít, se svým kamarádem a páníčkem Filipem Rožkem

Den Princezen a rytířů navštíví oblíbení Mlsotkové se svým novým hitem Tohle je bál nebo nejslavnější kouzelník Pavel Kožíšek. Dále vystoupí nejoblíbenější česká prasátka Pigy a Lily se svou zbrusu novou show. Pinceznovským bálem provedou princezny a princové, do světa fantazie vás vtáhnou poníci My Little Pony, panenky L.O.L. Surprise! Rytíři se zas utkají s nečekanými návštěvníky, oblíbenými hračkami Transformers – obrovskými autoboty, kteří se dokážou přeměnit do dopravního prostředku.

Vstupné mají dospělí zdarma. Základní dětské vstupné začíná v předprodeji od 150 Kč. Pozor však, pokud dětem zakoupíte VIP vstupenku, odnesou si opravdu nezapomenutelný zážitek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Hluboká nad Vltavou

Podobné akce