Horkýže Slíže Gaia Mesiah

Horkýže Slíže Gaia Mesiah

Adresa:

Tábor, Soběslavská 2090

Termín: 25.8.2022
Vstupné:

480

25srpen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertypunk rock metal Tábor

Umělci: Horkýže SlížeGaia Mesiah


Horkýže Slíže je slovenská punk rocková hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992 a dvakrát získala platinovou desku. Kapela, která vyprodává haly a vytváří nezapomenutelnou atmosféru nejen na festivalech. Kapela zavítá do Garage po dvou letech!

 

Gaia Mesiah je domácí kapela na pomezí metalu a hardcoru vznikla už v roce 2000, s debutovým albem ale členové čekali až do roku 2005, kdy vyslali do světa desku Ocean. Spolu s producentem Jazem Colemanem navázali o dva roky později počinem Alpha Female, odchod zpěvačky Marky Rybin a baskytaristy Joshe Stewarta ale na čas chod formace zastavil. Po krátkém znovuobnovení s Viktorem Dykem za mikrofonem a následné pětileté pauze se Gaia Mesiah vrátila v roce 2018 s LP Excellent Mistake. V únoru 2020 se zrodilo zatím poslední album Refresh in Golden Hive Live.

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Zakládajícími členkami se staly v roce 1998 bubenice Misha Cortéz a kytaristka Santa Morella, které se sešly v kapele Panika a pak spoluzaložily a hrály v kapele Rage Against The Machine revival. Od tohoto roku se také datují první...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

27duben sobota 20:00

Niakara Menhir

, Budějovická 1424/14 Koncert

4květen sobota 09:00

MINT Market Tábor

, Žižkovo náměstí Ostatní

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?