Madebythefire + Permon balet superstar

Adresa:

Římov

Termín: 13.3.2020 14.3.2020
Vstupné:

100.-kč

13březen pátek 19:00

Žánr: koncerty


Áve vám všem, Spolek 2/4 pro vás připravuje další rezidenční noc a jak už poodhaluje plakát inspirováný stejnojmenným hororovým snímkem, nepůjde o líbezné Valentýnské šodáníčko. Tentokrát jsme pro oblažení vašich hudebních receptorů, pozvali dvě družebně spřízněné kapely, které si nás pogrilují na undergroundovějším ohýnku. Tou první je Třebíčská trojice PERMON BALET SUPERSTAR…

Originální hudba ze které je cítit uvolnění a radost z tvorby.Těžko pojmenovatelný styl ze kterého je cítit dotek starého českého undergroundu a jak prohlásil sám frontman kapely Vlasta Pastucha..“ Jsme takový underground undergroundu.“ .Hypnotická a nepředvídatelná hudba, jež tvoří vlastní příběhy…postačí jen zavřít oči. Dalším do party, který rozohní náš atmosférický večírek jsou MADEBYTHEFIRE z Plzně…Nečekejte nic rozplzlého kde se rozvíjí jeden či dva nápady. MBTF jsou živel, který sype jeden nápad za druhým, který staví a následně boří rozličnou stavbu motivů a košatých aranží. Někdy přejímá vůdčí žezlo kytara, jindy převezme hlavní roli basa a její šestistrunná kolegyně ji doprovází citlivým vybrnkáváním.

V pozadí pak nevyzpytatelné a neposedné bicí. To vše dohromady tvoří živelný, organický a provokativní celek. Tím kdo vyplní hudební éter v menopauzách, před a po žívé hudbě budou stejně nepředvídatelní DJs SPUD SPOODY a jejich odborná, léčivá musicoterapie. Bude to parádní mejdan, tak doražte v hojném počtu a vezměte sebou krom pozitivní harmonie i své přátele. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Římov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Madebythefire + Permon...

Wellness Pension AmetystČeský Krumlov (13.3 km)

Villa GapČeský Krumlov (13.4 km)

Vila JohankaČeský Krumlov (13.4 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (8.5 km)
Státní hrad a zámek Český Krumlov Státní hrad a zámek Český Krumlov Český Krumlov (13.4 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (25.9 km)