Po dvou letech se do Prahy vrátí americký raper Kid Ink

Po dvou letech se do Prahy vrátí americký raper Kid Ink

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Byť to zatím vypadá, že si příští rok přijdou na své především fanoušci rocku a tvrdších hudebních žánrů, o zajímavé koncerty nepřijdou ani milovníci rapu. Po dvou letech se totiž do pražského klubu Roxy vrátí americký raper a producent Kid Ink, vlastním jménem Brian Todd Collins.

Třicetiletý rodák z amerického Los Angeles se začal věnovat své hudební produkci již na střední škole. Sólovou kariéru ale oficiálně odstartoval až v roce 2012, kdy vydal své debutové album Up  & Away. Z něho pochází také průlomový singl Time Of Your Life, jenž si do současné doby pustilo na Youtube již přes 35 milionů fanoušků. 

Svou slibně nastartovanou kariéru pak podpořil i následujícím albem My Own Lane a písni Show Me, kterou natočil spolu s Chrisem Brownem. Díky ní se umístil v top desítce prestižního žebříčku Billboard R&B/Hip-Hop Songs a Rap Songs. Na konci minulého roku vydal svou poslední studiovou nahrávku nazvanou Summer In The Winterse, na níž opět dokázal svou schopnost vhodně pracovat s různými hudebními žánry. Z ní pochází také hit Promise, jehož zhlédnutí na Youtube se blíží k hranici 100 milionů zhlédnutí.

Koncert se uskuteční 26. března v pražském klubu Roxy. Zájemci seženou vstupenky za 595 korun v internetových předprodejích, které startují ve středu 30. listopadu v 10 hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Kid Ink

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!