Paul Van Dyk zveřejnil na svém Twitteru rasistický vzkaz. Hackli mi účet, omlouvá se

Paul Van Dyk zveřejnil na svém Twitteru rasistický vzkaz. Hackli mi účet, omlouvá se

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


O nevyzpytatelnosti sociálních sítích se přesvědčil hvězdný německý DJ a hudební producent Paul Van Dyk. Na jeho twitterovém účtu se objevil rasistický vzkaz zakazující vstup osobám s černou pletí na jeho koncerty. Brzy byl však příspěvek smazán a Paul Van Dyk přiznal, že se mu někdo naboural do účtu i webových stránek.

„Pravidlo číslo 1: Odteď žádní černí lidé nemají povolený vstup na mé koncerty. Bez výjimek.“ Takovýmto prohlášením šokoval ve čtvrtek 1. září své fanoušky Paul Van Dyk na svém twitterovém účtu. Brzy po svém zveřejnění však příspěvek ze stránky zmizel a známí producent a DJ vše vysvětlil. Rasistický vzkaz na svůj účet neumístil on, ale neznámí hacker, který ovládl jeho webové stránky i twitterový účet.

„Ahoj lidi, ano, můj účet byl hacknutý. Celý tým nyní pracuje na tom, aby se dostal zpět pod naši kontrolu,“ uvedl veterán elektronické muziky na svém twitterovém účtu následující den. „Ty zprávy byly hluboce urážlivé a přímo v rozporu se vším, co Paul během své dlouhé kariéry zastává,“ zní oficiální prohlášení. Příspěvky v současné době již proto na stránkách nenajdete.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Paul van Dyk

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!