Přejít na stránky Ticketpro.cz

Horkýže Slíže + host

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 25.3.2016

25březen pátek 20:00

Žánr: koncertyrockpoppunk

Umělci: Horkýže Slíže


Oblíbená slovenská kapela Horkýže Slíže  se svou show konečně přijede rozehřát a jarně naladit  i zlínské fanoušky!  Dne  3.4.2015 od 20:00 se v klubu Masters of Rock Café na Čepkově máte na co těšit!

HORKÝŽE SLÍŽE (SK)

Oblíbená slovenská kapela Horkýže Slíže  se svou show konečně přijede rozehřát a jarně naladit  i zlínské fanoušky!  Dne  3.4.2015 od 20:00 se v klubu Masters of Rock Café na Čepkově máte na co těšit!

Horkýže Slíže je slovenská kapela, která vznikla na začátku listopadu 1992 v Nitře. V současné době má toto punkrockové těleso za sebou nejeden úspěch. Patří rovněž k nejvyhledáva­nějším a nejoblíbenějším slovenským skupinám. Je velmi známá díky svým neotřelým, jedinečným a unikátním nápadům a vtipným textům, které si vymýšlejí členové kapely sami.

Kapela Horkýže Slíže už účinkovala nejen v rodném Slovensku a blízké České republice, ale také v Anglii, Irsku, Itálii či ve Spojených státech amerických. Zahrála si také v nejúžasnějších zahraničních městech, jako je např. Dublin, Londýn, New York, Chicago, Atlanta či New Jersey, kde slavila velkolepý úspěch. Zde odehrála několik koncertů a představila nejen své staré populární hity, ale i skladby novější a méně známé. Dokonce svá vystoupení obohatila o speciální vizuální efekty.

Každoročně kapela Horkýže Slíže odehraje přes sto koncertů v punkovém, punkrockovém či rockovém hudebním stylu. Sestava uskupení je následující: Peter Hrivňák - Kuko, zpěv a baskytara, Mário Sabo - Sabotér, kytara, Juraj Štefánik - Doktor, kytara, Marek Viršík - Cavallera, bicí.

Někteří členové skupiny prošli vynikajícími kapelami. Samotní „Horkýže“ vystupovali i s jinými skupinami, jako je např. Gladiator, Ine Kafe, Tři Sestry apod.

Letos v listopadu tato legenda oslaví dvacátédruhé výročí svého založení. Za tu dobu vydali Horkýže Slíže mnoho skvělých alb a jistě se ještě na další řádku nových hudebních počinů z jejich dílny můžeme těšit!!

Více na www.horkyzeslize.sk a aktuálně www.facebook.com/horkyzeslize

Přijďte na skvělou párty v pátek 3.4.2015 ve 20:00 v Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově. Zahrají nejen Horkýže Slíže…

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

27duben sobota 20:00

Adam Ďurica

, Tyršovo nábřeží 5497 Koncert

9květen čtvrtek 19:30

Ubytování v okolí akce Horkýže Slíže + host

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)