Accept (ger)

Accept (ger)

Adresa:

Zlín, U Zimního stadionu

Termín: 25.10.2014
Vstupné:

I. Kategorie: 650 Kč

25říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal

Umělci: Accept


ACCEPT na léto chystají novou desku a… na podzim velkolepý koncert ve Zlíně!

Od začátku dubna se ví, že německá mašina ACCEPT ve své ustálené sestavě chystá třetí desku nové éry s názvem „Blind Rage“. Bude se jednat o následovníka veleúspěšných řadovek „Blood of the Nations“ a „Stalingrad: Brothers in Death“, který vyjde 18. července. ACCEPT se i s tímto milníkem rocku vypraví navštívit své fandy a jedinou zastávkou celosvětového turné, kterou podniknou u nás v ČR, bude Zlín. Na koncert této heavy metalové ikony musíme vydržet těšit se do podzimu - ACCEPT u nás zahrají v sobotu 25. října. A co víc? Aby se dostalo na každého příznivce kapely, která naživo předvádí neskutečnou show a energii předává každým tónem, místem koncertu bude Sportovní hala Euronics.

Využijte výhodné nabídky a vstupenku na ACCEPT si pořiďte za zaváděcí cenu 650,- Kč (platnou do konce srpna) přímo z těchto stránek.

A připomeňte si: Hit z doposud poslední desky, jeden z té před ní a taky historicky nejhranější skladbu na koncertech ACCEPT.

Slavná německá heavymetalová kapela Accept, která vznikla již v sedmdesátých letech minulého století, zažívá v současné době velice úspěšnou část kariéry.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Accept (ger)

Villa MemoriesZlín (6.3 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14 km)