Koblížci + The Snuff

Koblížci + The Snuff

Adresa:

Pelhřimov, Třída Legií 1115

Termín: 18.9.2014
Vstupné:

předprodej 130,- Kč na místě 150,-Kč

18září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopmetalelektropunk


Koncertní turné k nové desce Koblížků nazvané 3+.

Skupiny Koblížci, The Snuff vyjíždějí na společné turné.

Šumperská kapela Koblížci vydala své první CD již v roce 2009. Do širšího povědomí vešla až roku 2012, kdy si převzali cenu na za objev roku v dosti neformálních oděvech. Za svoji poměrně krátkou hudební kariéru si stihli Koblížci získat srdce spousty fanynek, které při jejich koncertech doslova šílí. Další CD 3+ vyjde 3. září a pokřtí jej17. září v Praze. Oblíbená punk-popová skupina Koblížc! hraje ve složení: Filip Vlček - baskytara , zpěv Josef Vařeka - kytara , zpěv, Tomáš Brandejský - sólová kytara a Robert Poch – bicí.

Pražská skupina The Snuff byla založena v roce 2009 a v současnosti hraje v tomto složení: Marek Kučera – zpěv, Tomáš Kučera – kytary a vokály, Michal Scheiner – kytary a vokály, Ijen Ayen – basová kytara, Matyáš Verner – bicí. Sami sebe řadí do žánru modern-rock. V jejich produkci se mísí metal s rockem a potkává se s prvky metalcore, lehké alternativy podpořené elektronikou doplněnou o popovou složku.

Od vydání svého prvního studiového alba Requiem for me nabírali zkušenosti na koncertech nejen po republice, ale také v zahraničí a zahráli si i vedle takových kapel jako Škwor, Wohnout, Harlej, ale i třeba Blaze Bayley (ex Iron Maiden, ex Wolfsbane). V červenci vydali své druhé album s názvem Lotus. Fanoušky potěší rytmickými rockovými songy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Pelhřimov

Podobné akce

13květen pondělí 19:00

7červen pátek 18:00

Škwor Sobě věrnej Tour

, Březinovy sady 4733/16 Koncert

Ubytování v okolí akce Koblížci + The Snuff

Resort JohankaKamenice nad Lipou (14.6 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (18.1 km)

Zámek ÚsobíZbilidy (22.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?