DNB CLASH /w True Bromance /Fallen Gemini & SHFT/

Termín: 3.9.2016 4.9.2016
Vstupné:

Do 23:00 60 Kč poté 80 Kč

3září sobota 21:00

Žánr: koncertyDNBdrum and bass


První pravidelnej dnb mejdan na dva mixy v Praze. Základem akce jsou 4 metry DJ techniky, na kterých se představí kolaborace uvnitř i napříč jednotlivými crew. Celou noc se hraje na 2 master mixy, čímž je akce světovým unikátem.

Díky tomu na pódiu spojí síly nejen dva ale i více DJs! Těšte se na tématickou výzdobu, vizuální projekci a hlavně na skill hostujcích i rezidentních djs. Předprázdninovej hybridní B-day clash máme za sebou a nyní je načase se vrátit do starých kolejí. Hosté na pátý díl DNB Clashe budou opět přední DJs české scény, nyní ale trošku z klidnějšího soudku.

Rozhodli jsme se, že trochu zvolníme a přidáme trochu melodického drum and bassu. Proto jsme se rozhodli pro Djs z jedné z nejúspěšnějších českých crew a to sehrané liquidátory True Bromance z Liquid dnb crew! Tyhle borce můžeme lépe znát pod jmény Fallen Gemini & SHFT, a společně pod svým projektem měli tu čest hrát na Liquid Flights v Crossu s těmi nejvetšími v tomto jemném subžánru dnb. Residentní clash bude také vyjímečný.

Neuro:lab nyní patří do crew Urban Scalp, ve které také účinkují progresivní DJs jako Stux, Tod nebo Fourseason, takže budou mít možnost ukázat svůj arzenál deep a liquidových věcí v clash setu s Latrod3ctus. Takže se těšte na další parádní mejdan v proslulém Chapeau Rouge pod taktovkou Latrod3ctus, Duneni.cz a Urban Scalp s hosty Blofeld & Theya. Nebudou chybět klasické Clash kulisy a videoprojektce. Nezbývá než se těšit jakou atmosféru a párty si díky Vám opět užijeme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce DNB CLASH /w True...

Tyn Yard ResidencePraha (56 metrů)

The Emblem HotelPraha (463 metrů)

ValentinskaPraha (587 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (234 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (310 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (802 m)