Festival Evolution 2017

Festival Evolution 2017

Adresa:

Praha 7, Výstaviště 67

Termín: 24.3.2017 26.3.2017
Vstupné:

200 Kč

24bře - 26bře celý den

Žánr: festivalpřednáškygastro


Festival, který vám nasadí brouka do hlavy Nepřeberné množství novinek, trendů a inspirace nabídne již potřinácté Festival Evolution, který proběhne ve dnech 24. až 26. března 2017 na Výstavišti v pražských Holešovicích.

Festivalový program cílí na všechny příznivce zdravého a aktivního života. Na své si přijdou milovníci nových i netradičních trendů ve stravování. Březnový Festival Evolution nabízí pod jednou střechou soubor pěti veletrhů (BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, OSOBNÍ ROZVOJ, INSPIRACE), jejichž vzájemné propojení uspokojí všechny, kteří dbají o své zdraví, chtějí se dozvědět něco o sobě a rozvoji své osobnosti, chtějí načerpat nové poznatky z oblasti zdravé výživy nebo nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu.

Nedílnou součástí festivalu je nabitý doprovodný program, ve kterém každoročně vystupuje celá řada mezinárodně uznávaných osobností. Obě části, prezentační i programová, jsou neoddělitelné a vzájemně se podporují – o čem se v rámci programu bude mluvit, to je možné si rovnou vyzkoušet, osahat, ochutnat nebo si přivonět.

„Každý rok se snažíme nabídnout návštěvníkům něco nového, dát prostor inovativním pohledům na tradiční přístupy a diskutovat aktuální témata a otázky, aby si návštěvníci mohli odnést praktické tipy, nápady, inspiraci i konkrétní výrobky“ říká zakladatel festivalu Ctirad Hemelík.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Evolution 2017

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)