ČEZ Prague riverside cross

ČEZ Prague riverside cross

Adresa:

Praha 7, Rašínovo nábřeží

Termín: 30.8.2016
Vstupné:

Zdarma

30srpen úterý 15:00

Žánr: sportsoutěž


ČEZ Prague Riverside Cross 2016 V srpnu se do centra Prahy vrátí ojedinělá akce ČEZ Prague Riverside Cross. Její 3. ročník se bude konat 30.8.2016. Představí se světová vodácká elita v netradičním spojení kajaku a biatlonové střelby pomocí laserových zbraní.

Závodu se zúčastní 38 vrcholových závodníků a několik držitelů medailí z Letních Olympijských her a Mistrovství světa. Na start se postaví jak zahraniční závodnici, tak i závodníci z České republiky. Mezi nejlepší zahraniční závodníky patří medailisté z LOH: Daniel Molmenti, Sideris Tasiadis, Jessica Fox a Emilie Fer.

České barvy v čele s Vavřincem Hradilkem bude hájit Stanislav Ježek, Vít Přindiš, Jiří Prskavec, Štěpánka Hilgertová a další známé české osobnosti např.: Eva Samková, Ondřej Moravec,Tomáš Kraus, David Svoboda, Ondřej Synek a Mirka Knapková. Vše odstartuje v 16. hodin v oblasti “Náplavky“ - mezi Jiráskovým a Palackého mostem na Rašínově nábřeží. Všichni návštěvníci se mohou těšit na napínavý exhibiční battle, kde dochází k častým kolizím a tím to se tato akce stává divácky velmi atraktivní.

Letošní ročník oproti ročníku minulému bude více zaměřen na diváckou veřejnost. K dispozici bude možnost vyzkoušení paddleboardů což je vodní sport, při kterém jezdec na prkně podobném surfovém longboardu používá k pohybu vpřed dlouhého pádla. Diváci ocení i sportovní exhibici nejlepšího českého bike trialisty Petra Krause a další doprovodné atrakce a soutěže pro veřejnost.

Nebude chybět ani ČEZ fun zóna a oranžové kolo nadace ČEZ. Pouhým šlápnutím do pedálu můžete pomoci lidem se sociálním a zdravotním handicapem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce ČEZ Prague riverside...

Union Hotel PraguePraha (844 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (958 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 100 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 098 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 376 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (264 m)